COACHING

Tikvah coaching wil er graag zijn voor elke vrouw die verlangt naar nieuw perspectief en hoop in haar leven en gemotiveerd is te werken aan haar persoonlijke ontwikkeling en groei. Aan de hand van de coaching en methodieken help ik je in jouw ontdekkingsreis naar wie je bent.

Aan de slag met coaching

Vanuit de coaching bepalen we een doel met elkaar en focussen we ons op het onderwerp waarbij ik je kan helpen. Voorbeelden van onderwerpen waar ik als coach je graag bij zou willen helpen zijn als je:

  • op zoek bent naar je bestemming, je passie of je identiteit;
  • ergens mee worstelt of als je bent vastgelopen in bepaalde gebieden van je leven;
  • je pijn en verdriet uit het verleden en heden wilt verwerken;
  • op een kruispunt staat en het lastig vindt om stappen te zetten of een richting te kiezen;
  • je eenzaam, onzeker, somber, angstig of gestrest voelt;
  • meer ontspannen in relaties en vriendschappen wilt staan;
  • wilt onderzoeken of je werk nog bij je past;
  • een betere balans wilt tussen je privéleven en werk;
  • worstelt met vragen over de zin van het leven;
  • levenslustiger in het leven wilt staan.

Jongvolwassenen

In het bijzonder wil ik ook de jongvolwassenen uitnodigen om eens langs te komen. Een aantal jaar heb ik met jongeren gewerkt en zij hebben een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Juist in deze leeftijdsfase, die zeer dynamisch is en waarin veel keuzes gemaakt worden, kun je flink worstelen met alle mogelijkheden en verwachtingen. Aarzel niet om contact op te nemen als je keuzestress ervaart, je problemen hebt met het loskomen van je ouders of het aangaan van een relatie of negatieve gedachten je gevangen houden. Samen kunnen we kijken waar deze gedachten vandaan komen en wat jou verder kan helpen om je koers te bepalen.

Contextuele coaching

Bij de  coachgesprekken kijk ik niet alleen naar jouzelf als persoon, maar ook naar de relaties die voor jou belangrijk zijn, je partner, kinderen, familie, collega’s. Ons leven is met al die relaties een voortdurend proces van verbinden en loslaten. Al vanaf onze geboorte bouwen we een relatie op met onze ouders. Deze hechting is essentieel voor een goede emotionele en sociale ontwikkeling en heeft invloed op de volgende relaties in ons leven.

Wanneer we in deze relaties spanningen of conflicten ervaren of een verlies aan echt contact, raakt ons dat wezenlijk. Het overschaduwt ons denken, voelen en dagelijks leven, omdat we van nature de verbinding met de ander nodig hebben om te kunnen leven.

Als jij in je relatie, gezin, familie of werkomgeving verlangt naar meer harmonie kan het zinvol zijn om hulp te zoeken. Samen kunnen we dan onderzoeken naar wat je blokkeert in je relatie met de ander, wat je zorg is of wat je verlangens zijn. We zoeken samen naar een manier die bij jou past om hiermee om te gaan.

Uitnodiging

Als coach is het mijn passie om jou te ondersteunen, te motiveren, te bemoedigen en om in verbinding met jou, betrokken te zijn bij jouw ontdekkingsreis om te groeien naar wie je bent. Spreekt dit je aan? Vul dan het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of dit is waar je mee verder wilt gaan.

Ervaringen

“De coaching van Betty heeft mij enorm geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Betty luistert  goed, is liefdevol en bemoedigt. Aan de hand van een handig werkboek leer je jezelf kennen en daarnaast geeft Betty inzicht in mijn leven en laat zij verbanden zien tussen verleden, heden en toekomst.”

Hannah - 21 jaar

De coaching van Betty heb ik als zeer prettig ervaren. Haar liefde en warmte gaven mij een vertrouwd gevoel, waardoor ik helemaal mezelf kon zijn. Ik vond het erg fijn dat Betty een tijd lang met mijn leven meekeek en dat ik alles bij haar kwijt kon, ook als er dingen speelden in mijn hoofd. Betty was de eerste christelijke coach die ik heb gehad en ik vond het heel fijn hoe zij dit een rol gaf in de coaching.

Lotte – 21 jaar

Lotte - 21 jaar

Kennismaken

Spreekt dit je aan? Vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek om samen te kijken waar ik je bij kan helpen.