TOTALBALANCE

Voor mijn coaching maak ik gebruik van de TotalBalance methode. Deze methode gaat er vanuit dat de gehele mens belangrijk is. Geest, ziel en lichaam moeten in balans zijn om tot groei en bloei te komen. Een mix van therapie en coaching op basis van pastoraat is dan ook een belangrijke focus van deze methodiek.

Je krijgt voor dit persoonlijke coach-traject een eigen werkboek waarin je naast de gesprekken aan de slag gaat om meer zicht te krijgen in jouw leven. Omdat coaching persoonlijk en maatwerk is, is het, afhankelijk van jouw behoeften en wensen, ook mogelijk om een deel of delen van de methode te doen. Het hele traject bestaat uit drie fases:

Verleden

Hierin kijken we o.a. door middel van een stukje creatieve therapie hoe je de persoon bent geworden die je nu bent. Waar kom je vandaan en wat heeft je gevormd tot de persoon die je nu bent? Zijn er nog gebeurtenissen die van invloed zijn op je leven nu en die je nog een plek moet geven?

TotalBalance coaches werken vanuit de inspiratie van Jesaja 61:1-3:

Heden

Tijdens deze stap leer je jezelf beter kennen. Door het maken van de energie-analyse, de liefdestalen-test en een verkorte DISC-test, krijg je meer inzicht in jezelf en wat jij nodig hebt om te leven vanuit rust en balans.

Toekomst

In deze stap ga je plannen maken voor de toekomst. Waar wil je naar toe en hoe zou jij je leven willen vormgeven? Aan de hand van vijf thema’s ‘Geloven, groeien, genieten, gezond leven en liefhebben’ formuleer je meetbare doelen, waarmee je concreet aan de slag gaat om tot je bestemming te komen.

Klik hier voor meer informatie over de werkwijze van de TotalBalance methode.

Download de test

Wil je alvast aan de slag? Download dan hier de TotalBalance-test. De TotalBalance-test geeft inzicht in welke gebieden je in balans bent en waar je hulp, aanmoediging of inspiratie kunt gebruiken.

TotalBalance coaches werken vanuit de inspiratie van Jesaja 61:1-3:

Kennismaken

Spreekt dit je aan? Vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek om samen te kijken waar ik je bij kan helpen.