OVER MIJ

Mijn naam is Betty van Genderen en op deze pagina wil ik je graag meer informatie geven over wie ik ben. Betrokkenheid, echtheid en groei zijn belangrijke kernwaarden in mijn leven. Ik houd ervan mezelf te ontwikkelen door kennis op te doen én door eigen ervaringen. Ik geniet van gezelligheid en van diepgang, van gesprekken van hart-tot-hart en het leven delen.

Rode draad

De rode draad in mijn leven is het werken met en voor mensen. Dit heb ik gedaan in het ziekenhuis als verpleegkundige en later in de hulpverlening als maatschappelijk werker in de vrouwenopvang. Daar heb ik ontdekt dat mijn hart ligt bij het begeleiden van vrouwen in allerlei levensfases. Ik ben geboeid in wie zij ‘zijn’, hun verhaal en hoe ze hun leven (be-)leven, hoe zij met moeilijke situaties of ervaringen omgaan. Vanuit dit gedachtegoed geef ik mijn coaching onder andere vorm.

Dit heeft ertoe geleid dat ik opleidingen ben gaan volgen die aansluiten bij mijn verlangen om te begeleiden en te ondersteunen bij het ervaren van moeilijke, ongewenste en/of pijnlijke situaties in het leven. Deze verdiepingsslag heeft naast kennis, ook mijn innerlijke proces in beweging gezet. Ik ben er van doordrongen geraakt dat stilstaan bij wie je bent, in interactie met je omgeving, met oog voor het verleden, het heden en de toekomst een helende bron kan zijn voor pijnlijke ervaringen en verwondingen.

In het najaar van 2019 besloot ik om mijn eigen praktijk te starten en daarvoor volgde ik de Totalbalance Coachopleiding bij Carianne Ros. Ik ben aangesloten bij haar netwerk en volg ook de bijscholing van Totalbalance. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen en lees ik studieboeken om mijn coachvaardigheden op peil te houden en verder te ontwikkelen.

Voel je welkom

Ik leef en werk vanuit een christelijke levensovertuiging, maar dat betekent niet dat je christen moet zijn om de coaching te volgen. Je bent welkom! Wat je van mij kunt verwachten is: veiligheid en vertrouwen, oprechte aandacht, respect, stilstaan bij jezelf, verdiepende vragen die je verder helpen, erkenning voor datgene wat je hebt meegemaakt, echt contact.

Opleidingen en trainingen

Voorafgaand aan de start van mijn eigen praktijk, heb ik diverse opleidingen/trainingen gevolgd. Deze geven een beeld  waar vanuit ik onder andere werk.

  • A-verpleegkundige en neurospecialisatie
  • HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
  • Post HBO contextuele Hulpverlening
  • Totalbalance Coachopleiding
  • Senior Coachopleiding (zelfbeeld, pleasen, stress & burn-out, HSP, hoogbegaafdheid, gezond leven)
  • Training ‘Therapie in Beeld’
  • Houd me vast – EFT relatietraining
  • Pastorale cursussen o.a. ETS, Vrij Zijn

Ik woon in Houten, ik ben getrouwd met Peter en samen hebben we 3 kinderen. Voor de ontspanning pak ik graag een goed boek of trek ik mijn wandelschoenen aan. Ook geniet ik van contact met familie en vrienden.

Spreekt bovenstaand verhaal je aan, en zou je graag eens kennis willen maken? Vul dan het contactformulier in en dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Kennismaken

Spreekt dit je aan? Vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek om samen te kijken waar ik je bij kan helpen.