WERKWIJZE & TARIEVEN

Kennismaken

Misschien loop je al langer met de vraag rond of je een coach nodig hebt. Het kan zijn dat je niet weet of het wel écht nodig is, of nu het juiste moment is of wat je vraag precies is. Een kennismakingsgesprek is bedoeld om deze vragen samen te onderzoeken en te kijken waar je hulp bij wilt. Het geeft ons ook de gelegenheid om elkaar wat te leren kennen. Dit gesprek is telefonisch, gratis en vrijblijvend.

Intake

Als we samen besluiten om verder te gaan, dan volgt een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden vragen gesteld die uiteindelijk leiden tot het in kaart brengen van de gebieden waarop jij graag coaching zou willen krijgen. We zullen dan extra insteken op de voor jou belangrijke gebieden tijdens het coachtraject.

Het tarief voor een coachgesprek  is 75 euro. In een coachtraject vinden gemiddeld 10 tot 12 gesprekken plaats. Tijdens het traject zullen we regelmatig evalueren, kijkend naar jouw proces en behoefte.

De coachgesprekken vinden plaats in Houten, maar kunnen ook via skype als dat, om wat voor reden dan ook, beter uitkomt.

Om studenten en mensen met beperkte financiële middelen tegemoet te komen, hanteer ik voor hen een gereduceerd tarief. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vergoeding

Als je vraag werk gerelateerd is, kun je verschillende opties bekijken om te zien of er vergoeding mogelijk zijn:

  • vergoeding via werkgever

Vaak reserveren werkgevers een opleidingsbudget per werknemer. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken wat er mogelijk is.

  • vergoeding via de zorgverzekering

Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en wordt daardoor niet altijd (geheel) vergoed. Toch zijn er steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching en deze vergoeden in de aanvullende verzekeringspakketten. Check dus bij je ziektekostenverzekeraar wat de mogelijkheden zijn.

  • vergoeding via de belastingdienst

De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Coaching en supervisie TotalBalance opleiding

Ga jij starten met één van de Totalbalance Coachtrainingen en ben je op zoek naar een gecertificeerd TotalBalance (Senior)coach bij wie je de vereiste uren coaching en/of supervisie kunt volgen? Graag begeleid ik je in coaching & supervisie. Ik heb zelf ervaren hoe waardevol het is om gecoacht te worden, in de rol te kruipen van de cliënt en met mijn verleden aan de slag te gaan.  Het is een voorrecht voor mij om mee te mogen kijken met jou als collega coach in opleiding. Ik wil je daarom van harte uitnodigen voor een vrijblijvende (telefonische) kennismaking zodat we samen kunnen bekijken of ik de juiste persoon ben om een tijdje met jou mee te mogen lopen. Bel of mail me gerust!

Kennismaken

Spreekt dit je aan? Vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek om samen te kijken waar ik je bij kan helpen.